Festlokal

Festlokalen med ballonger

Föreningen förfogar över en egen festlokal. "Kvadraten" i port 114 3 tr, som är väl utrustad för upp till 30 gäster. Perfekt för barnkalas, firande av studenter och andra festligheter.

OBS!!! Rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och regeringen med anledning av pandemilagen gäller i Kvadraten.

Vår gemensamhetslokal Kvadraten kan hyras av dig som medlem eller hyresgäst för firanden och andra privata sammankomster. Där finns ett fullt utrustat kök med glas och porslin för 30 personer samt ett stort rum med matbord och stolar. Naturligtvis följs och respekteras nedanstående regler.

Bokning
Kvadraten är bokningsbar för dig som är bosatt i Brf Rektangeln 22 och har fyllt 20 år. Du kan boka ett tillfälle i taget vilket innebär att du efter din aktivitet är välkommen att göra en ny bokning.

Se först om lokalen är ledig i kalendern nedan på det datum du tänkt dig. Därefter bokar du lokalen via hemsidans kontaktformulär. Ange för- och efternamn, tresiffrigt lägenhetsnummer samt datum då du behöver lokalen. Tänk på att avsätta tid för att ställa i ordning före aktiviteten och tid för att städa efteråt.

Du är alltid välkommen att ställa frågor genom att använda föreningens kontaktformulär under kontakt. Svar angående tillgänglighet kan dröja upp till sju dagar. Har du inte fått svar inom en vecka är det bra att höra av sig igen. Innan du gör det kan det vara en god idé att kolla i den egna spamkorgen.

Kostnad
För privata ändamål kostar Kvadraten 400 kr/dag. Har du ett företag och vill boka Kvadraten för kommersiellt ändamål, t ex kurser eller föreläsningar? Då debiterar föreningen 1 000 kr/dag. Debitering sker genom att kostnaden sätts upp på din månadsavi i efterhand.

Nyckelbricka
Vid en bekräftad bokning läggs accessen till Kvadraten till på era befintliga “röda” huvudnyckelbrickor för den dag ni bokat.

Ordningsregler:

  • Kvadraten får användas vardagar/söndagar kl 09:00-22:00 och fredagar/lördagar kl 09:00-23:00
  • Din sammankomst får inte störa omkringboende
  • Porten mot Dalslandsgatan får inte ställas upp. Rökare ska gå ut till trottoaren då man annars stör de som bor i lägenheterna närmast porten. Fimpar ska samlas in av dig som hyr lokalen
  • För allas trevnad ska lokalen lämnas snygg och städad och i samma skick som du själv vill finna den i. Observera att städning måste ske inom den bokade tiden. I fall där städningen inte sker kommer du faktureras för städning. Det finns städmaterial men inte exempelvis tvål, diskmedel, toalettpapper och liknande.
  • Rapportera ev skador på lokalen efter din bokning.

I vår festlokal finns

  • Tallrikar, glas och bestick för ungefär 30 personer (det finns ett fåtal uppläggningsfat)
  • Städutrustning
  • Ta själv med toapapper, diskmedel, disktrasa, diskmaskinstabletter, skålar, tillbringar och dylikt