Innerfönster

vitafönster

Är du sugen på att måla dina bruna innerfönster vita? I så fall är du inte ensam. Vi har därför frågat en målare om ett bra pris om många är intresserade.

Med tvättning, uppskrapning, ev. spackling, lätt slipning, grundmålning och två strykningar av innerfönster är priserna 454 kr för vädringsfönster, 529 kr för smala fönster (vid målning insida spröjs tillkommer en kostnad på 50kr/enhet), 669 kr för större fönster samt 1 484 kr för balkong-/terrassdörr. Beloppen är med moms och ROT-avdrag. (Priser från mars 2021). Ring för aktuella siffror om det har gått en tid.

Målning avser platt på insida båge, den lilla kanten mot glaset samt lilla kanten mot karmen när fönstret är stängt, samt platt på insida karm. Arbetet tar 1-2 dagar beroende på torktid.

Om du är intresserad: kontakta Johan Lagher, malarmaster@telia.com, 070-606 18 42 och uppge antal fönster, typ, personnummer, namn, adress, fyrsiffrigt lgh-nr, tel.nr samt Brfs org.nr (769615-7747).

OBS! Det är du som bostadsrättsinnehavare som gör en överenskommelse med målaren. Brf förmedlar kontakten samt ser till att vi får så bra priser som möjligt av en bra hantverkare. Insidan av fönstret är helt och hållet bostadsrättsinnehavarens ansvar i enlighet med stadga.