Valberedningen efterlyser

Inlagt av Ursula sön, 2023-01-22 08:45
valberedning

Grannar och brf-medlemmar,

Även om januarislasket påminner mer om oktober än midvinter så har kalendern sin gång, och valberedningen är igång arbetet med att sätta samman ett förslag till styrelse till årsmötet i maj.

Vi är alla delägare och medlemmar i bostadsrättsföreningen Rektangeln 22. Det finns ingen annan som tar hand om vår fantastiska gård, sophämtning och trappstädning än vi själva. Det är ett viktigt arbete och formar vårt boende, skapar trivsel och ger en extra guldkant på tillvaron. Om det görs på rätt sätt. Det här är din chans att vara med och påverka!

En förening fungerar bäst med ett stort engagemang från medlemmarna. Vi behöver fylla en styrelse naturligtvis, men även att någon jobbar i de olika arbetsgrupperna, som gårdsgruppen, odlingsgruppen och miljögruppen.

Inom kort kommer vi att sätta upp lappar i trapphusen för att få tag på de som är intresserade av att vara med i styrelsen. Fundera på hur du kan vara behjälplig med din kunskap och tid och bestäm dig redan nu för att vara ett gott föredöme för dina barn, vänner, föräldrar och grannar genom att kontakta oss i valberedningen.

Styrelsen hanterar allt från medlemsfrågor, festlokalen, projektledning av större insatser som hissrenovering, fasadförbättring, rörspolning, och löpande upphandling av städning, sophämtning och naturligtvis strategiska frågor som underhållsplaner och finanser. Att sitta i styrelsen är ett viktigt uppdrag och det behövs för att vår förening skall fortsätta vara den fantastiska oas mitt i stadsvimlet som den är idag.

Valberedningen ser fram mot att du hör av dig med en intresseanmälan och vi svarar gärna på de frågor du kan tänkas ha.

Valberedningen Rektangeln 22
mailto:valberedning@rektangeln22.se