Ställverksservice 30-31 mars 23:45 och framåt

Inlagt av Ursula
Ställverk

Ställverk är de elcentraler som försörjer vår fastighet med el. Vi har två sådana och så även Ringens Shopping. Vi kommer att göra en stor service av dessa ställverk, samtidigt som Shoppingen gör sin torsdagen till fredagen 30 -31 mars 23.45 och framåt (planerat till max en halv timme). Vi gör det nattetid då det är minst aktivitet i både vår fastighet och i shoppingen just då. Det blir max en halv timmes strömavbrott för oss.

Då kommer all ström att stängas av i hela fastigheten. I våra ställverk finns tusentals Ampere ström och det är avgörande att vi sköter våra ställverk bra och då behöver regelbunden service göras. Var därmed beredda på att strömmen är avstängd under en halv timme så klockor i mikrovågsugnen, klockradion, videon mm kommer ju då att slås av.

Vårt tips är att du använder mobilens väckningsalarm just nästkommande morgon om du brukar använda klockradio. Kontrollera även på morgonen att all elutrustning har gått igång igen som kyl och frys mm.

Entréerna mot gatan har batteri som gör att de portarna förmodligen kommer att fungera. Vi kommer dock att ställa upp portarna mot gården eftersom de inte har batterifunktion. Ta inte bort de uppställningarna mellan 23:30 och 00:30.